söndag 24 juli 2011

Bröllopet

Då va de dagen D...men lite ändringar va de tvunget att göras. Eftersom dom hotade med regn även denna dag så va vi tvungen att flytta festen inomhus...man kånkade o bar saker...de dukades o fixades in i de sista. Man kämpade som en gnu för att allt skulle hinnas klart inför festen. Man hade just så pass tid att ta en panikdusch o slänga på sig kläderna.
Blev faaan inte nöjd med hur man såg ut...hade inte tid att fixa håret o i klänningen såg man ut som en fet jävla gris.

Madde o Joel va enormt vackra tillsammans o de va en jättefin vigsel. Sen Jennys sång va helt underbar...vilken sångröst hon har. När hon sjöng gick de kårar på kroppen på en.

De fina brudparet <3
Sen for vi till fest lokalen för att äta lite middag o leka lite lekar :) De va en hyfsat god middag...förrätten föll mig inte i smaken. De va nämnligen rökt flundra...o ja som inte äter fisk hoppade som över den rätten. Men huvudrätten o sen tårtan va jättegod.

Blev väl rätt besviken över tacken ja fick i ett av talen...kände mig rätt så värdelös vid de tillfället. Funderade då på om de inte va nått värt allt de ja hade gjort under tiden ja va där nere o hjälpte till med allt som ja gjorde.

Vi for rätt tidigt från festen eftersom vi skulle med färjan som gick 00:50 tillbaka till fastlandet. Även på denna resa bokade vi andra stolar. Dom andra sov hela resan över men ja kunde inte somna utan ja gick omkring där på färjan i 3 timmar. De blåste lite för mycke för mig så ja mådde lite småilla. Men de blev bättre när ja vandrade omkring plus att ja gick ut på däcket

1 kommentar:

Only me sa...

Vad var det i talet som du belv besviken över?

Jag skulle också vilja åka till Gotland :)