onsdag 16 februari 2011

Dålig man är då :/

Nu har man legat nere med bloggandet ett tag ser ja.....men ja har fan inte haft tid, lust eller ork att plita ner något heller.

Vi har som legat däckade med diverse sjukdommar nu under några veckor.....värst är väl magsjukan som drabbade oss. Länge sen ja va så dålig som den dagen....sprang som en tätting mellan soffan o porslinsbussen....värk i hela kroppen. Kändes som om man hade växtvärk i benen alltså.

Förra helgen hade vi en helt underbar kväll ute. Först va vi på Sir Winston o käkade lite mat....sen rumlade vi vidare mellan några olika krogar innan vi slutligen hamnade på G3. Helt underbart sällskap hade vi oxå....så jäkla roligt att C & H ville hänka på med ut. Sen lyckades ja lura ut J oxå =).....mina underbara vänner.
Måste göras om igen.

Har börjat åt en ny åkare oxå....funkade som inte att ja o E körde åt olika. Blev för mycke strul med passlistan då. Trivs rätt så bra där.....synd bara att man har haft såna skitpass när man har kört....känns inge roligt att redovisa passen när de knappt är något inkört.

1 kommentar:

Only me sa...

Tusen tack för att vi fick hänga med er ut!! Hade hur kul som helst :)

Ser ju att du skrev detta för flera dagar sen, men jag har varit kass på att läsa bloggar några dagar nu :)

Kraaaam <3