måndag 28 februari 2011

Men trååååk :/

Jämarns va tråkigt man kan ha de då....fint väder ute men man kan inte gå ut för barnen är sjuka. Man kan inte hitta på nått annat heller för dom har fått vattkoppor. Skulle behöva åka in till stan o storhandla igen men man kan ju inte ta me sig Eddie in på affären o ja har som ingen som kan passa han heller. Inte kan man åka o hälsa på någon heller. Antingen jobba alla eller så vill man inte komma o smitta ner dom.

Nu får ni inte missuppfatta de ja skrev....läste just igenom allt o de ser ut som om man klandrar barnen för att man har tråkigt. Men så är de verkligen inte....dom kan inte rå för att dom har blivit sjuka o sen tänker ja lite på andra oxå. Vill som inte ta med barnen ut på affär eller liknande för de kan ju alltid finnas någon som inte har haft vattkoppor som faktiskt kan få de.
Vill inte att andra blir smittade.

Man går här hemma o städar o städar....ja som HATAR att städa. Är ju sjukt tråkigt tycker ja.....visst är de härligt att ha ordning o reda runt omkring sig men faaaan de är så tråkigt innan de är klart.
För ja är ju sån att när ja liks håller på att städa då jäklar gör ja de grundligt. Kan hålla på en hel dag med 1 enda rum....torkar allt som finns att torka.

Skulle vilja åka o träna oxå...men då va de problem med barnpass igen.
Kan ju inte hålla på att fråga min mormor jämt heller.....hon är ju ändå 73 år gammal. Ja vet ju att hon alltid ställer upp för mig om ja frågar henne men ja är ju som lite rädd om henne oxå på samma gång. Hon kan ibland bli lite småsur om ja inte har frågat om hennes hjälp på ett tag...hihihihi hon är för underbar min momma <3

Nä bara att fortsätt små plocka.....kanske ska ta o städa lite garderober o byråer.


PUSS & KRAM!!!!

1 kommentar:

Only me sa...

Huvva så jobbigt. Men bra att du får städat då ;P
Själv tycker jag det är rätt kul att städa så hade jag haft möjligheten att vara hemma med barn som tillåter städning hade jag nog fejat som fan av bara glädje. Men, P är inte den varianten som låter en vara i fred... ;)

Jobbigt när man vill göra massor men inte kan för barnen är sjuka. Såklart vill man inte vistas bland folk när de har vattkoppor och så. Drygt. Hoppas de kryar på sig snart.
Kram