lördag 14 maj 2011

Snörvel :/

Ja ha då har man åkt på en sån där härlig vårförkylning....så jäkla surt alltså. De brukar ju ta sån himla tid att bli av med den när de kommer på våren. Näsan rinner som värsta Niagarafallet o man nyser som en tok...hostar som en gammal gubbe som rökt i 100 år. Nu ikväll har även febern kommit på besök....den lilla djävulen.

Ligger på soffan o tycker synd om mig själv....men ja hittade ju en skvätt rötjut så då känns de lite bättre.

Sen plågar ja mig igenom denna hemska tävling som kallas Eurovision Song Contest....fattar inte varför man tittar på den skiten. Men de hör ju som till att man ska se den här tävlingen. Har inte kollat på alla dessa delfinaler som är innan. Tycker de va bättre förr när de va en tävling för Sverige o sen den stora tävlingen. Men nu ska de ju va en massa annat tyll innan. Jaja de lär väl skita sig för Sverige som vanligt.

Nu fick ja mig en liten gosig kissemisse i knät som spinner så de låter som om hon ska skära ihop när som helst....ska ta o mojsa lite med henne nu.

Puss & kram <3

3 kommentarer:

Only me sa...

Men huffa gumman! Krya på dig.
Ja det är tjatigt med alla delfinaler och skit i melodi- och eurovisionsfestivalen. Har inte sett det på flera år. Det är bara massa trams.

Haha, kurrar kissen så våldsamt :) Låter kul när det skär sig för dem :D

Kraaam <3

Knotty sa...

Å denna musiktävling =(...han hinner ju bryta ihop minst 5 ggr på deltävlingarna sen är det den stora där ALLA får "försöka" sjunga på engelska??

Camilla sa...

De va bättre för när de bara va en tävling innan den stora. Brukar bara se den stora finalen...orkar inte med dom andra.

Kram på er finingar