fredag 2 juli 2010

God morgon!!!!

Nu sitter man vid bordet o väntar på att man ska åka in till stan o jobba lite....kaffet har precis blivit klart så snart kanske en annan vaknar till ordentligt =)
Inte normalt att kliva upp tidigt på morgonen tycker ja....man borde inte börja jobba förren kl 11 på dagen. Allt innan dess borde fan va förbjudet....ja är verkligen inte skapt för att kliva upp tidigt....vill hellre linda in mig i täcket när kl ringer. Men idag hade ja turen att ja behövde inte kliva upp kl 04:15 iaf.
Känns lite surt att man ska sitta i en taxi hela dagen nu när de äntligen verkar bli lite sommar....ni ska se att på sön när ja är ledig kommer de att hellregna igen.

Sitter o funderar på om de kanske är dags att göra nått åt skallen oxå....undrar om man ska testa igen att vara blond eller om man ska fortsätta vara svart. Men när man har håret mörkt måste man ju hålla på att färga med jämna mellanrum. Eftersom ja är blond i vanliga fall o mitt hår har en tendens till att växa väldigt fort så måste ja färga ofta. Känns som mer lockande då att bleka de.....bara de att de går åt så mycke då....fan håret ens är ju som en hästman....så jävla tjockt.
Ska ta o fundera lite mer på de.

Nä om man ska ta en kopp till o sätta sig ute i soooolen innan man ska pallra sig in till stan.

Kör lugnt alla om ni ska ut o glida idag =)

1 kommentar:

Only me sa...

Åh stackare som ska sitta i bil idag när det ska vara så fint!!
Hoppas sommaren är här nu så det blir flera fina dagar :)

Kram