fredag 5 november 2010

Slödag utan dess like!!!

Idag har ja inte gjort mycke....strosat omkring o småplockat men inga större projekt. Känt jättesnyggve i mina stora mjukisbyxor o till de raggsockar.....håret åt alla håll o kanter dessutom. Faaan va snyggt alltså hahahaha.

Nu har man varit ledig i 3 dagar....nästan lite länge de. Men nu har man 3 dagpass framför sig innan man har en dag sovmorgon....sen på med 3 dagpass igen för att avsluta med 1 nattpass.

Visst har man fullt upp på dagarna när man är ledig.....Eddie är de full fart på nu. Han står på alla 4 på golvet o försöker lära sig att krypa men han tycker att de är lite läskigt än att flytta på händerna. Så än så länge står han bara o gungar fram o tillbaka. Han fick prova på att äta själv häromdagen....men de slutade med att ja funderade på att spola hela köket med högtryckstvätt eftersom de for mat runt omkring han. De va bara att stoppa ner han i badet efteråt för att få han ren. Han hade potatismos över hela sig....men dom måste ju som få kladda lite med maten.

Igår va ja på bio o såg Saw 7 i 3D....hahahaha de va en upplevelse kan ja ju lova. Filmen i sig va inte läskigare än dom andra men eftersom de va 3D va de precis som om de kom saker flygandes emot en där man satt. Duckade flera gånger för både saker o andra kroppsliga saker som kom flygandes.
Glasögonen va väl inte dom skönaste att ha på sig. Kommer ihåg när man va liten o satt med ett par pappersglasögon som va röd o grön o tittade på TV.

Nu ska ja ta o se en film på burken innan man ska tänka på att krama kudden. Kl ringer som vid 4 tiden imorgonbitti.....barnen sover nu så då ska man passa på att njuta av lugnet en stund....E är ute o jobbar så man har TV:n helt för sig själv

2 kommentarer:

Only me sa...

Så sött att han försöker krypa :) Han har nog snart kläm på det.
Petter fick äta tårta själv i onsdags när han fyllde... Tårta överallt!

Åh, jag vill också gå och se Saw 7 på bio med 3D och allt.

Unknown sa...

Dom är ju för söta när dom försöker själv men de slutar alltid med en massa kladd.