torsdag 20 januari 2011

Slut som artist :/

Känner mig helt jävla slut i kropp o knopp.....hittar ingen ork just nu. Konstant trött o kan somna när, hur o var som helst utan problem. Vet inte hur många "powernaps" man tar i taxin under ett pass. Man lurar till när de är lugnt....vaknar när man får ett jobb....sen när de är lugnt kan ja utan problem slappna av o lura till igen. För medans ja kör är de aldrig några problem utan de blir när de är mycke dötid o man bara sitter o stirrar ut genom rutan som ett fån. Sen har de väl inte gjort saken bättre att ja har nu klivit upp kl 04 i 4 dagar....har ett sånt pass kvar innan ja på lördag har sovmorgon =)

Dricker några vitaminer som ska va värsta boosten men ja har hittills inte märkt någon skillnad....har snart druckit upp 30 småpåsar men dom har som inte haft någon verkan på mig....de ända som har hänt är att ja har fått mer finnar sen ja började med påsarna.

Längtar tills Gym24 öppnar i Krokom så man kan börja träna igen....kanske man får tillbaka lite av orken oxå. Funderade ett tag på Fristilen men ja är som mest ute efter att köra på gymmet o inte gruppass. Vet ju som de att man blir ju lite piggare av att röra på sig....sen skadar de ju inte att hålla kroppen i form....de är ändå ett rätt tungt jobb mellan varven o köra taxi. Särskilt när man ska hjälpa till att bära en rullstol eller en bår. Tur många gånger att man är en jäkla tjurskalle.....för de är många gånger man bär den sista biten på ren tjur.

Nä nu ska ja fika lite sen blir de gonatt så man orkar upp imorgon när klockan börjar ringa vid den hemska tiden 04:00. Hade de inte varit mobilen som ringer då hade ja nog slagit sönder klockan o sen fortsatt sova.

Natti natti

Inga kommentarer: