fredag 23 december 2011

Dan före dopparedan!

Phuuu vilken dag de här har varit...är helt slut i kroppen nu ikväll. Tyvärr får man inte vila riktigt än för kvällen. Har en massa paket som ska slås in bara barnen har somnat.

När man gick ut i morse så SPÖREGNADE de...inse vilken ramsa ja svor när ja kom till bilen o inser att den är täckt av tjock jävla äcklig is. Ska inte tro att ja orkade skrapa hela rutan...icke de...skrapade upp så ja hade en glugg att titta genom sen körde ja fläkten på max på rutan.
Innan ja va i Krokom hade ja lyckats få fram nästan frisikt iaf :)

Sen har man hållit på att halka runt på stadens gator hela dagen...fullt upp med körningar hela tiden...sen hade ja ett bårrally oxå där en sväng. Hade en bil framför mig vid ett tillfälle som gjorde en fiiiin dikeskörning...som tur är gick de bra för personen i bilen.

Hungrig som ett lejon fick ja äntligen sluta kl 15...hade som inte funnits tid att ta någon rast för att äta idag...så blodsockret va längst ner i forsulorna innan man fick frukost/lunch/middag.
Tog o armbågade mig runt på lite affärer för att hitta de sista prylarna.
Halka sen hemåt för att börja med dom sista sakerna...riskerade att fastna i förrådet oxå...skulle hämta lite julgranssaker o såååå klart va dom längst ner. Fick ett berg av kartonger över mig o en tung rackare mitt i skallen...mutter mutter.
Men nu står granen på plats...klädd o grann...hmmmm eller inte. Blev inte riktigt nöjd med den detta år...men den får duga.

Nu har barnen lagt sig så ja tror ja ska ta o lyxa till det med ett glas rött o lite pepparkakor med ädelost på...tror de blir till att nalla lite på skinkan oxå...mmmm skinkstut...slurp mums

2 kommentarer:

Only me sa...

Ja huu vilket före det var ute igår :/
God Jul nu vännen <3

Camilla sa...

O ja de va hemskt.

God fortsättning <3