torsdag 17 juni 2010

Tillbaka igen =)

Har legat på latsidan nu när de gäller att blogga....har som inte haft tid eller lust till att sitta här o skriva. Händer som inte så mycke just nu heller när man går hemma på dagarna.

Igår va ja o Maria ut med hästarna en lååångrunda....vi kollade upp lite nya vägar o som vanligt när vi gör de funderar vi alltid på vart vi kommer att hamna. Blir alltid lite längre än va vi kanske har tänkt oss men de tycker ja bara är skit kul.
Mina ben fick sig en omgång när vi travade rätt så mycke....har visst väckt lite muskler som har legat i dvala nu i några månader....men skööönt är de med träningsvärk =)
Både ja o T-K blev rätt så svettiga.....fick även se en älg när vi va ute...fan va snygg dom är när man ser dom i skogen så där. Passade på att rejsa av oss lite oxå upp för en rätt så lång backe....de va länge sen man red riktigt fort.
När vi kom tillbaka till hagen började Tandis på att slappna av lite för mycke....han har ju fan inte koll på sina fötter ibland. Han snubblade på en liten ynka grästuva...gick ner på knä så ja höll på att trilla av han framlänges....men se den här gången kunde ja inte roa Maria. Ja höll mig nämnligen kvar på ryggen hans. Vi gjorde en sån vurpa på vintern en gång o de får ja äta upp än idag....

Tog med mig momma o for på bilbingo sen på kvällen men som vanligt blev de ingen vinst. Men roligt har vi när vi är iväg....sitter o pratar o spelar...fikar lite oxå.
Fick se skogens konung 2 gånger till oxå på kvällen =)

Nu ska ja ta o göra lite nytta hemma...de gamla vanliga med städ o tvätt :-s

Kram på er

2 kommentarer:

Only me sa...

Åhh så härligt att rida. Ibland får jag sånt sug efter det jag med. Tyvärr blir det aldrig av. Haha, träningsvärken brukar vara grym!! ;P

Unknown sa...

Ja de är så jäkla härligt o ja har turen att få låna världens härligaste häst.