tisdag 1 juni 2010

Underbar dag

Idag har man suttit i solen o gassat lite....fäääään va skönt med lite sommarvärme nu. Synd bara att de ska blåsa så mycke...men de är ju iaf myggfritt ;)

Igår passade vi på att grilla lite ute o tog oss ett glas vin till maten....men rackarns så trött man blev på maten. När barnen äntligen hade somnat för natten så låg vi på varsinn sida av soffan o tomglodde på TV.
O där vaknade ja kl 2 på natten oxå.....uupppps ja hade visst somnat på soffan....men de va ja inte ensam om...Einar låg o sov han oxå. Hahaha vilken romantisk kväll va :D
Pallrade mig iväg till sängen o slocknade om där....men Einar han kom inte in till sängen förren 5 på morgonen...hehehe farligt med en skön soffa.

Va iväg o mätte o vägde Eddie idag oxå....nu har han gått upp till 5350g....börjar bli en liten tjockis nu =)
De gjordes en läkarkontroll oxå o han fick en stor OK stämpel i rumpan....man ser väl på dom att dom gillar väl inte så hemskt mycke att ja ger han tillägg men de skiter ja i...han mår gott iaf o sen äter han så mycke han vill på mig under dagarna o nätterna. Men grejen är ju att han inte blir nöjd på mig på dagen utan han vill ha mer...men nattetid vill han som mest bara ha närheten o ligga o mysa vid bröstet.
Ja gör som ja vill o skiter i va andra säger om de!!!!!
Han utvecklas som han ska o mår inte dåligt....han har ju börjat le för fullt o när man sitter o pratar med han så kommer de sånna där gulliga ljud från han.

Har stått o plockat dubben ur vinterdäcken idag oxå....så nu har ja en fet blåsa mitt i höger handen....Bert ska få sina gamla vinterdäck som sommardäck. Har som inte fixat de tidigare men ja har som inte kört så mycke med han heller....utan de har mest blivit sur fården som ha rullat....den är ju som lite billigare i drift än min bil....men nu rackarns måste ja ut med han...har ju abstinens efter att få köra en riktig bil =)

Nu ska ja bara invänta att Einar slutar jobba....har fixat lite gofika till oss ikväll.
Måste som passa på att mysa när vi båda är lediga

Hmmm hör en kille som håller på att fixa en hmmm otrevlig present till sin mamma

3 kommentarer:

Only me sa...

Hmm hmm hmm.... Var det verkligen maten ni blev trötta av? ;) Fniss...
Gott med lite vin och grillat.

Jenny sa...

så härligt med en myskväll sovandes i soffan! sömn är underskattat, och somnar man sådär, ja, då behöver man verkligen sömn! sen vaknar man utsövd, som en bättre och trevligare människa, och det vinner man ju mer på som par, och familj! ;)

du är ju expert på din son, du och ingen annan! så låt de tycka vad du vill, sedan gör du det du vet är bäst för honom, för dig för er!
<3

Unknown sa...

Cecilia: Nja tror nog vinet hade en viss inverkan på tröttheten...men gött va de ;)

Jenny: Sova va är de??? Ja man är som på betydligt bättre humör o är en mycke bättre människa om man får sova ut