tisdag 3 augusti 2010

Eddie 4 månader =)


Idag blir min lilla pojke 4 månader. Herreligen va tiden går fort. Han har blivit så himla duktig på mycke nu. När man håller han i händerna försöker han sätta sig upp själv. 
Men vi fick ju skäll på BVC idag för att han får sitta i sin gåstol typ 10 min. Visst ja vet själv att dom kan få ont i ryggen men om ja måste göra nått o inte kan ha han i famnen o han blir jätte nöjd av att sitta i stolen ska han inte få göra de då? Blir så jävla less på deras moralpredikan hela tiden. De är mitt barn o ja gör som ja själv tycker är bäst för han. Hellre att han sitter i stolen en stund än att ligga på golvet o tokskrika

1 kommentar:

Only me sa...

Åh men grattis till stor-killen :)
På BVC hos oss, eller rättare sagt när vi hade föräldragrupp så pratade vi om det där med att sitta och så, och då sa sköterskan att de inte lägre säger att de inte får sitta si och så länge eftersom bebisen sjävl tydligt visar när de inte orkar mer.
Du känner ju din bebis bäst och vet ju när han vill och inte vill saker. Som du skrev, skit i alla moralkärringar! Visst, vissa saker ska man väl undvika, man är ju ändå rädd om sina älsklingar, men alla är ju olika, även bebisar.

Kram <3