tisdag 3 augusti 2010

Äntligen semester =)

Nu har man äntligen lite semester....dock bara i 2 veckor men de är bättre än inget =)
Ska iof jobba några timmar på lör....ja kan ju som inte säga nej om någon frågar om ja kan jobba. Men de är bara 21-03 ja ska köra....har en känsla av att de kommer att bli lugna gatan i stan då. Helg efter yran o sen så har ju Roxette nån konsert i Sundsvall så de lär väl va många som åker dit.

Igår for vi in på Storsjöbadet med barnen....vilket blev väldigt uppskattat ifrån barnen. Philip är som värsta hulliganen när han kommer till vatten. Han hoppade i utan att ens blinka. Livsfarlig eftersom han inte kan simma....men de bryr han sig inte om. Rutschbanorna bara älskade han....kunde åka hur många gånger som helst. Tur Sebastian va så duktig att han tog hand om han i kanorna för ja är inte så jätte förtjust i att åka såna.
Fick lite lätt panik där ett tag oxå....Philip bara försvann inne på badet. Letade som en tok överallt efter han...sprang tom längst upp till kanorna men hittade han inte någonstan. När ja kommer dit ner igen ser ja han komma från en av banorna. Han hade helt sonika knatat upp för alla trappor o sen tagit en kana ner igen. O inte vilken bana som helst utan den som heter Black Hole....han fattade som inte varför ja va lite lätt orolig för vart han hade tagit vägen. Alla barnen skötte sig kanonbra...Eddie fick oxå prova på att bada i barnpoolen. Oooo va han tyckte de va kul....blev sur när han va tvungen att kliva upp.






<----- Jätteroligt att bada =)







Senare på kvällen gick vi ner till ån här i Nälden för att barnen skulle få fiska lite...men dom har ju så himla dåligt tålamod. En annan tycker de är jätte härligt att sitta o titta på bubblan i lugn o ro men dom tyckte mest de bara va tråkigt. Nappade rätt så fint men dom va lite luriga att få på kroken. Misstänker att vi hade förstor krok på men ja orkade inte byta.
Rasmus o Christian fick iaf varsin liten fisk.
Christians abborre
Rasmus ännu mindre fisk

2 kommentarer:

Jennie sa...

Åh så skönt för dig med lite ledigt :) Hoppas du får fina dagar också så det går att vara ute lite :) det var åratal sen jag fiskade, blev lite sugen nu. Men jag tycker bäst om att äta dom :P

Unknown sa...

Ja de är inte helt fel att få vara ledig....håller tummarna för fiiiin väder nu.

Ja tycker de är helt underbart att sitta o meta...så lugnt o fridfullt