fredag 8 oktober 2010

Är ingen morgonmänniska!!!

Imorse när  kl ringde lyckades ja bända upp mina stackars små ögon....ragla in på toa....tända lyset.
Gaaaaaa FLASH....trodde ögonen skulle gå sönder.....skynda mig att släcka den ena lampan fort som ögat. Sen ska man försöka krångla på sig lite kläder yrman styrman som man är....knäppte skjortan fel...fick inte på mig slipsen normalt....sen så upptäckte ja att ja glömt stänga gylfen.. Snyggt men en skjortflärp hängandes ut genom gylfen....tur man upptäckte de innan man for.
Stoppade skallen i duschen för att tvätta håret....kunde som inte vänta tills de va varmt utan gasade på med iskallt vatten....men efter de va ja hyfsat vaken.

Tittade ut o insåg att de skulle ta tid att ta sig till jobbet....vilken sjuk jävla dimma de va...pallrade mig ut i bilen ( som inte stått på värme )......hacka tänder som en tok. Sen va de bara att smyga på vägarna till F4.
Som tur är kom inga fyrfota vänner ut på vägen.....men där emot höll ja på att göra i byxorna på vägen hem.
Stod en STOR älgtjur brevid vägen....men han stod där snällt o väntade tills ja passerat.

Hade en toppen dag på jobbet....kalasjobb hela tiden....när kl va 10 hade ja gjort dubbelt så mycke som vissa andra hehehehe....bara att hoppas att morgondagen blir lika bra ;)
De man har att se fram emot imorgon är Hotellfrukost
De är de bästa med att jobba helgen....åka på Scandic o svulla lite...då klara man sig hela dagen sen.

Råkade slockna en sväng på soffan ikväll efter jobbet så man får se när man lyckas få igen korkgluggarna sen ikväll men de får inte bli allt för sen....för kl 05:00 ringer min klocka.

PUSS & KRAM!!!

2 kommentarer:

Only me sa...

Det är ju fan i mej grisigt tidigt att kräla ur sängen klockan 05.00!! Tycker synd om dig.
Kram

Unknown sa...

Ja man ja får sova en timme längre imorgon....imorse rinde den 4

Kram