fredag 17 december 2010

Fredag!

Idag har man haft en segdag hemma med barnen....vi har slappat o tagit de lugnt mest hela dan. Ja stack upp till stallet en sväng för att ta ut Tandkräm på en liten runda. Så jäkla härligt väder de va men tyvärr va de lite mycke snö i skogen....när man red under vissa träd o grenar så bara rasade de ner snö på en o när de smälte så blev man måttligt blöt. Såg till slut ut som om ja kissat på mig....ändå försökte man borsta bort all snö från sadeln men man lyckades inte med allt. Ett flertal gånger fick man snö i nacken o den smälte o rann så där ohärligt kall ner längs ryggraden.....huuuuurrrrrv va kallt de va.

Eddie va lite lätt kaxig idag....han trodde att han kunde gå själv men hmmmm han kan ju som inte de än. Han såg så himla rolig ut. Började med att stå o trampa med fötterna som en katt som tar sats för anfall....stirrade på en o samma punkt o sen släppte han taget o försökte gå. Men bara de att han föll som en fura eftersom balansen inte va me han. Ruggigt att han försöker med sånt redan....ja vill att han ska vänta ett tag till med de.

Nu ska ja ta o slänga ihop lite ChiliConCarne till middag.....sen ikväll blir de till att ligga på soffan o glo på någon bra film o känna lugnet.

Puss & Kram!!!

3 kommentarer:

Maya sa...

Har haft fullt upp idag. Satt upp julgardiner det enda jag tänker göra inför jul å varit in till stan å hämtat nya 35 å å fixat å trixat lite mera hemma å så skottat några gånger. Sitter i soffan å slappar börjar 07 imorgon

Only me sa...

Åh vilket mys med en ridtur :)

Duktig Eddie då :) Storkillen redan. Fort går den, tiden.

Unknown sa...

Rätt så skönt med en slappdag i all stress...sen fick ja ladda batterierna när ja va ut med hästen. Finns inge skönare att sticka ut i naturen o filosfera lite.

Jo Eddie är lite kaxig just nu....han ser för rolig ut när han tar sats för att prova gå.