torsdag 2 december 2010

Nu JÄKLAR ska ja klara de!!!!!

Nu gör ja nya tappra försök att sluta röka....har nu lyckats hålla upp i 10 timmar...hahahaha vilken evighet alltså.
Känner de att ja har så tungt att andas mellan varven o då är de som inge vidare att hålla på med sån skit. Har faktiskt inte heller köpt hem några cigg....o ja tänker inte göra de heller.

Om man nu ska börja träna så känns de ju som bortkastat om man samtidigt röker...sen spara man ju som lite pengar oxå då på att inte hålla på med de. Sen är de ju även de att man luktar inte godis av röken....varken ur käften eller om kläderna o om håret.

Har ju som tänkt börja träna efter nyår....börja de nya året med ett nytt liv. Vet bara inte vilket ställe ja ska välja. Gym 24 o Fristilen ska ju tydligen öppna i Krokom. Gym 24 är billigare men då är de enbart gym....på Fristilen kan man träna gym i Krokom o grupp pass i Östersund. Men just nu så lockar Gym24 min plånbok mest....får önska mig ett träningskort eller bidrag till ett kort i julklapp ;)
Sen ska ja börja skippa all skit mat oxå o chips.....godis äter ja ju nästan aldrig så de kommer inte bli några problem att vara utan. Men de lär väl som vanligt bara hålla ett tag sen är man tillbaka o syndar.
Men nu har ja bestämt mig för att ja ska inte behöva skämmas ögonen ur mig till sommaren utan ja ska kunna gå i bikini utan att de hänger o dallrar överallt. Eller hänga kommer de väl.....för bobbisarna kan man ju som inte träna upp från taxöron till normala bobbisar.
Får leva med mina taxöron....men ja har ju haft 5 barn hängandes i dom oxå.....5 underbara varelser =)

4 kommentarer:

Jennie sa...

Kom igen nu gums! Klara detta nu! I believe in you! <3

och jag kan ju peppa dig med att säga det du redan sagt; det stinker nåt förjävligt! ;) och inte blir det bättre av att försöka dölja lukten med tuggummi eller halstablett heller, det blir nån äcklig blandlukt av alltihop. Dessutom ser det fånigt som satan ut när folk står och håller i den där pinnen och suger på den. That´s my opinion. ;) men det visste du redan. ;) Puss påre!

Unknown sa...

Ja man känner ju tom själv att de luktar rök om en....ja ska fan klara de här. Svårast kommer bli när man dricker öl.

I belive in my self too <3

Puss puss

Jenny sa...

tycker du ska börja på fristilen, det blir mycket närmare, och lovar att du kommer dit oftare när du inte har ngn lust, och det inte är blodigt långt!!!

ett plus är att vi kan träna tillsammans!!!! :D kram!!!

Camilla sa...

Funderar på vilka ja ska välja...de är ju som roligt att gå o träna tillsammans med någon oxå. Nån som kan sparka en i rumpan så de blir lite fart på en....Kraaam