måndag 6 juni 2011

Hmmm rubrik???

Som vanligt ska man försöka komma på någon klatschig rubrik men hittade ingen i mitt förråd idag.

Har varit rätt aktiv idag....började röja garderoberna här hemma...ser ut som en tromb har gått igenom dom. Kläder huller om buller o fel kläder på fel ställe. Sen fanns de miljarder med kläder som inte används eller som har blivit för litet eller gått sönder. De som va helt men bara tar plats skickade ja iväg på Kupan. Resten åkte ner i soptunnan.
Insåg att ja måste inhandla en massa nya trosor rätt snart eller så får ja tvätta dom få ja fick kvar väldigt ofta.
Ska ta o dyka in i barnens garderober så fort ja bara hinner.

Middagen till ära på Nationaldagen blev grillat....o idag gjorde ja för första gången i mitt liv potatisgratäng...de är ju annars så himla smidigt att köpa färdig gratäng o bara värma på. Fan va trååååk de va att stå o skala 2 kg potatis....jäkla slavgöra alltså. Fick väl till den hyfsat...blev inte nöjd själv men dom andra åt som nå tokar o tyckte de va gott. Men de är som vanligt när ja lagar mat så är ja sällan nöjd med resultatet.
Vitlöksbrödet som ja gjorde till maten sa bara slurp...de kan ja hålla med om att de blev gott.

Nu degar man framför en film på burken....är väl snart läge för sängen om man ska upp imorgon o skicka barnen på skolan. Funderar på om ja ska gulla lite med min momma om Eddie kan få va hos henne en stund så får ja åka o träna lite. Har ju inte varit iväg på evigheter så musklerna kommer väl att skrika av smärta sen skulle ja tro.

Inga kommentarer: