måndag 27 juni 2011

Midsommarhelgen!

Då va årets midsommar över...bara 6 månader kvar till julhelgen :/

Midsommarafton bjöds på en massa god mat...sill, potatis o ägg till dom som ville ha de...men de va mest vi vuxna som åt de. Barnen dom frossade i kyckling...testade en ny variant av kyckling...Bag of taste heter de...man lägger kycklingen i en stekpåse med kryddor i...slänger in de i ugnen o simsalabim har man super duper go kyckling som dessutom är saftig fortfarande. Fick ett smakprov av gums...o ja kommer defenetivt köpa de här o göra de flera gånger.
Man fick hoppa över nubben i år igen eftersom ja senare på kvällen stack ut o jobbade...blev ett hyfsat pass med jobb hela tiden o kalastrevliga kunder hela natten.
De va bara sista körningen som ja nekade att åka...för när ja kommer på plats o ska hämta dom så står ena killen o kalvar ur sig som ja vet inte vad. Ville inte ha dom i bilen...hade som ingen lust att få en pizza på golvet i taxin.

Midsommardagen va de mest att slappa hemma...byggde ett staket runt uteplatsen.
Stack ut o jobbade natten sen...o den va totalt värdelös. Hände inte mycke den natten inte...förutom att man körde en stor nöt alltså. Han trodde på fullt allvar att man kunde använda mobilen som Visakort...efter många turer fram o tillbaka tappade ja humöret totalt o skickade ut han ur bilen. Han fattade inte att man måste ha antingen pengar eller ett riktigt Visakort.

Igår va vi på Jamtli i flera timmar...är så mysigt att gå omkring o strosa där. Va väl lite lätt mossig bara efter att ha sovit ett fåtal timmar...men ja hade ju lovat barnen att vi skulle dit o sen måste man ju passa på när de är gratis. Hade man bara med sig TÖAB legget så gick man in gratis :)
Sen hade man rätt tur med vädret oxå...mina axlar hettade lite lätt sen på kvällen. Man är ju så svältfödd på solen så när den liks kommer fram så lapar man för fullt.

Lite bilder från Jamtli

Liten söt mule :)



Lille Skutt

Kolbullar nom nom

4 kommentarer:

Jennie sa...

Verkar varit en mysig midsommarhelg trots jobb och både fulla och korkade folk. :)

Det finns ju två saker till av Bag of Taste, Paprika och Lemon & Herbs. Paprikan var inte lika god som Barbecuen, men funkade såklart. Ska bli spännande att testa Lemon & herbs sen, tyckte det stod på påsen att man fik köpa till lite ingredienser själv till den och stoppa i påsen, typ svamp och tomat. Så man komme rihåg det när man ska till och laga. :)

kram!

Unknown sa...

Ja nog va de fulla o vissa korkade personer man körde men en hel del härliga skratt oxå.

Tror nog ja fortsätter med Barbecuen

Only me sa...

Fy fan så underbart det låter som ni haft det trots att du jobbat också. Vädret var ju bra i söndags :)

Åhh måste också pröva dessa kycklingar :)

Kram finast <3

Camilla sa...

Dom måste verkligen provas...nom nom.

Hade en riktigt bra helg...blev lite lite sömn bara så man va som en zombie på söndagen

Kram finaste <3