fredag 28 maj 2010

Nästan klar =)


Nu är snart vardagsrummet klart....har lite småprylar kvar att fixa bara. De blev lite tomt på en vägg när man tog bort den gigantiska bokhyllan....håller på att fundera på va man ska slänga upp på väggen där.
Men annars är ja helnöjd med hur de har blivit....sjukt jäkla skön soffa man har nu alltså...de är nästan så man inte vill gå o lägga sig i sängen på kvällen utan ligga kvar i soffan o sova.
De va som några år sen man köpte sig en ny....sist ja köpte en va -95 så de va nog på tiden att man skaffade sig en ny.


Den gigantiska soffan -------------->








Sen har ja hållit på att betsa om lite furumöbler här hemma.....blev så less på den ljusa färgen på dom. Snacka om att de blev skillnad...som om man ha köpt nya....fast mycke billigare =) de gillas

Lite skillnad de blev då på skåpen

Sen fick de bli en ny TV-bänk oxå....eftersom vi gav bort bokhyllan som vi hade tv:n i förut. Hittade den på K.O.O.L när vi va dit o hämtade soffan. Igår kväll kom ja på vart ja hade sett den bänken innan....vi hade tittat på samma bänk på EM bara de att där va den mycke dyrare. Gjorde man ett litet fynd igen =)


Nu när ja är i värsta renoveringstagen så har ja kastat mig över lite andra möbler som ska göras om....va o köpte färg o nya handtag till en byrå igår. Lite färg o sånt kan göra så otroligt mycke....man behöver som inte åka o köpa helt nytt varje gång utan de går som att göra om de man har hemma redan oxå så känns de som nytt. Bara de nu vill sluta att regna så man kan få upp farten igen.
Man bli så jäkla degig när de regnar...man har mycke mer energi när solen lyser.

5 kommentarer:

Jennie sa...

Men så tjusigt! :) Duktig du är! :)

maria sa...

Skitsnyggt :) Men skulle ni inte tapetsera om oxå?

Unknown sa...

Jennie: Taack...fan va skönt de är att ha lite nytt

Maria: Jo de va tänkt så men vi har inte haft tid...kanske att vi gör de V.24 när vi har semester.

madde sa...

Snyggt Camilla :) va duktig du ha varit,vart ju tok bra :) Kram kram

Only me sa...

Jättesnygg soffa :) Som sagt, det är kuuuul med nytt och så. Även som du gjort och målat om lite gamla saker. De kan ju få nytt liv med ny färg :) Så duktig du varit!