onsdag 16 november 2011

Hello alla torrisar!!!

Nu har ja kommit med i en ny kampanj från Buzzador...har fått chansen att testa Locobase Repair. Är en toppensalva tycker ja eftersom ja även tidigare har testat den på både mig själv o på barnen.
Ena grabben min har problem med väldigt torr hy på vintern o med den här salvan slipper han att huden spricker o att de kliar.

Någon som vill testa???

Lite fakta om salvan:

Om Locobase Repair
Locobase® REPAIR är en specialkräm som snabbt och effektivt reparerar torr och sprucken hud. Till skillnad från många andra krämer som lägger sig på hudens yta och nöts bort på ett par timmar, tillför Locobase® REPAIR hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar. Fri från parfym, parabener och färgämnen men full av sådant som gör huden glad.

Locobase® REPAIR finns på apoteken och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Så använder du Locobase
® REPAIRSmörj in utsatta hudområden en gång om dagen (oftare vid behov) och gärna på kvällen eftersom det ger krämen god tid att verka. Kom ihåg att Locobase® REPAIR är mycket dryg, en liten klick räcker långt. På grund av sin speciella sammansättning kan krämen upplevas som styvare än vad du kanske är van vid men å andra sidan smetar den inte utan tränger snabbt ner i huden.

Locobase® REPAIR kan användas på torr, fnasig och sprucken hud på hela kroppen, inklusive fötter och ansikte, även om du har eksem eller på annat sätt särskilt känslig hud.


Nu ska vi bli mjuka o fina...slippa torr hy i vinter :) 

Inga kommentarer: