söndag 27 november 2011

Julpyntarhelg!

Jahopp i helgen har man haft fullt upp med att pyssla här hemma inför julen...inte för att man har haft allt för mycke julkänsla eftersom de har varit helt gröööönt ute :/...men idag kom äntligen snön. Lagom till 1:a advent började de på att falla vita härliga flingor från himmelen :)
Eddie såg lite fundersam ut när han gick ut o såg att de va vitt ute...men ganska snart tyckte han att de va väldigt lattjo lajban att leka ute.










Bubblan hon bara dööök ner i snön o rullade runt...sprang som en tok runt runt o skällde o hoppade. Snacka om att hon blev helnöjd över att de kom snö. Hon såg ut som värsta snömonstret när hon va klar med sin drive i snön :)

Gjorde iordning en jullyckta ute

For in till stan för att gå på julskyltningen men snacka om besvikelse...va ju inget på stan...alla affärer hade stängt typ nästan alla. O inte va de nått i garaget mellan Domus o Kärnan...Philip blev jättesur över att han inte fick träffa tomten men smälte lite sen när han fick träffa Birger...han gav Birger en jättekram o sen va de bra.

Gick förbi rådhuset för att titta lite på granen som Babbsan har designat iår....hmmmm inte den bästa granen men den duger väl

Väl hemma igen tog man fram lite mera pynt...börjar snart bli nöjd över hur de blir. Får bara gå o ställa tillbaka alla tomtar på kvällen sen Eddie har somnat för han tycker de är hur roligt som helst att flytta omkring på dom. Man ser hur de kliar i hans fingrar när han står o tittar på alla julsaker som har kommit fram. Bjuder på en bild från vardagsrummet:

1 kommentar:

Jennie sa...

Vad mysigt du har fått till det :)
Ja, jag har hört flera som var besvikna över julskyltningen... :-/ men jag tycker granen är fin :D