tisdag 22 november 2011

Vilken dag :/

Vilken underbar dag de här har vart då...NOT...de har bara gått åt pipan hela dagen.

Började med att när ja ringde in imorse på växeln va dom tvungen att omplanera mig på en körning för de hade blivit strul med bilar. Där står man i bara mässingen o har inte allt för gott om tid på sig att ta sig från punkt A till punkt B...ville ju som gärna hinna svepa lite kaffe oxå.
På med kläderna lite snabbt...vilket resulterade i att ja glömmer knäppa på mig slipsen...men man kunde ju köra bil ändå hahahaha.
Tokhäller i mig en mugg kaffe för att sen kasta mig in i taxin o logga in.
Men jämarns va halt de va ute...höll på att göra en trippel saltomotal med knorr utanför dörren o sen trippade taxin på sniskan med jämna mellanrum på väg till första kund...man ville ju som vara i tid helst lite innan hämttid på den första så man kunde köra utan att stressa sen till dom andra o ut på flyget.

Väl inne i stan missade man alla braiga körningar o satt o städade dom som ger lite sämre efter dom som tackar nej på sånna. En annan kör ju de  man blir tilldelad medans en del andra väljer sina körningar o kommer med dåliga ursäkter till att inte utföra en del jobb.

Efter maten blev de paltkoma delux...fan vilken kock ja är alltså hehehe...gjorde en biffstroganoff med ris idag o den gick hem kan ja lova. Efter att ha slurpat lite kaffe på maten va de dags att dra sig till Krokom så grabbarna kunde åka o skjuta luftgevär.
O phuuuuu ja blev inte allt för fattig ikväll...har ju lovat att dom får 1kr för varje 10 poäng...sätter dom en 50 tavla får dom 10kr extra på den tavlan. Så totalt kan dom tjäna ihop till 75kr...men ikväll blev de 9kr till Rasmus o 4kr till Christian.

Nu har kottarna lagt sig så nu blir de egentid för mig i soffan framför dumburken innan man ska nanna så man orkar upp kl allt för tidigt

2 kommentarer:

Only me sa...

Men vilken rivstart på dagen! Jisses.
Var ute och körde ikväll och ja, det är lite slirigt... Gillart inte!

Kram på dig fining <3

Unknown sa...

Jodu här är de inga lugna pucks på morgonen.
Va rätt slirigt nu på kvällen oxå plus en sjuk dimma mellan Nälden o Krokom...vill ha snö nu så de blir ljusare o bättre väglag.

Kram på dig underbara du <3