måndag 7 november 2011

Mmm ledig dag eller hmmm!

Idag skulle man haft en ledig dag men som vanligt när man är hemma så blir man ju ändå inte ledig utan man har ju alltid en massa annat som ska göras o de ska fixas.

Tog itu med de grönjävulst äckliga avloppet inne på toan...fy satan va ja hatar att rengöra sånt. Står nästan o hulkar när ja ska hålla på med allt hår som fasnat...de är slemmigt o luktar vidrigt när man tar i de. Men jämarns va snabbt vattnet rann undan sen när ja va klar...man får nog passa sig så man inte följer med virveln. Städa badrummet brukar inte ja göra eftersom ja tycker de är så äckligt utan ja låter E göra sånt men nu hade inte han tagit avloppet så då blev ja less o gjorde de själv.

Sen ska de ju plockas miljoner med leksaker...tvättas o vikas...barnen vill ju oxå ha mat (konstigt nog)...så då ska ju sånt fixas oxå...hade bara lite idétorka idag...satt o letade runt på nätet innan ja hittade nått som dög...men som vanligt satt vissa o bara petade i maten o tyckte inte alls om de.
O då är ja så hemsk att dom får dom vara utan mat...dom får lov att vänta tills de blir kvällsfika då. För ja står inte o lagar flera rätter för att behaga alla. Då skulle man ju få göra flera hundra olika rätter alltså. Antingen äter man de som står på bordet eller så får man vara hungrig.

Sen har ja ju en härlig 5 åring oxå o bråka med på dagarna...snacka om värsta trotsåldern han är i alltså. Värsta monstret just nu...totalt knäck i lurarna är de. Men sen på kvällen när man somnat o man tittar till han ser han ut som en liten ängel som ligger där o sover...då får man så dåligt samvete över att man har varit så arg på han tidigare på dagen.
Tur att skolan börjar imorgon igen så han får åka ner o rasa av sig lite med sina jämnåriga kamrater.

Nä nu ner i snarklådan en sväng...klockan ringer 04:00...kommer va som en zombie imorgonkväll

Natti natti

2 kommentarer:

Only me sa...

Åhh jag trycker toan är det roligaste att städa :D Det syns så tydligt där :)

Visst är det drygt att när man väl är ledig så är det bara en massa måsten att ta tag i... Man kan inte bara ligga i soffa eller hänga med vänner för det finns ingen tid till sång :(

Kram fining <3

Camilla sa...

O ja tycker den är äckligast

JA man har ju alltid en massa måsten när man är ledig :/

Kram underbaraste <3