måndag 21 november 2011

Jobbdag blev ledig dag

Jahupp då fick man sig en extra ledig dag då...hmm undrar om ja ska tacka Berners eller inte. Blev iaf en morgon mindre att kliva upp sjukt tidigt...ja är inte människa när kl ringer 04:00...snubblar ur sängen...raglar som värsta fyllot till köket för att värma kaffet innan man raglar in på toa för att chocka ögonen med värsta lyset...sen försöka tråckla på sig uniformen, brukar sluta med att man har glömt knäppa på sig slipsen :/.
Sen ska man försöka få i sig kaffet utan att spilla hela koppen på sig själv...eftersom ja alltid dricker kaffet i bilen på väg till garaget...måste skaffa en kaffetermosmugg. Oj va långt ord de blev :S

Ser inte direkt fram emot att ge mig ut på vägarna imorgon...va just ute med Bubblan o de va grymt halt...även fast ja gick på grusvägen. Apropå hal grusväg....phuuu hade bara tur att ja inte hamnade i diket i helgen.
Barnen har en väg som dom kallar Äventyrsvägen som dom vill att man kör mellan varven...o i helgen va de verkligen ett äventyr att åka där. Vägen såg bara blöt ut men ack va skenet bedrog...den va snorhal....rumpan på JoHanSson jazzade fram o tillbaka...o då är de ändå en Quattro...gissa om att vägen va smal när de släppte med den. Fick smyyyga fram för att hålla mig kvar på vägen.

Nä skutt in i duschen...sen svanhopp med saltomotal ner i bingen för att orka släpa mig upp när kl ringer

2 kommentarer:

Jula-Fredrik sa...

Termosmuggar är grymt praktiska, införskaffade en själv förra veckan.

Camilla sa...

Måste helt klart införskaffas...bra med lock på muggen. Vet inte hur många gånger ja spillt kaffe på mig i bilen