torsdag 22 april 2010

Hinner inte riktigt med!

Man hinner inte me så mycke numera....man försöker hinna med att blogga lite men så fort man har satt sig vid datorn så är de en liten skrutt som vaknar. Har försökt nu 2 gånger idag att skriva ett inlägg men då har uppkopplingen blivit en nerkoppling istället o inte har man sparat de man har skrivit heller.
Så nu gör man ett nytt litet försök =)

Idag har momma varit här hos mig en sväng....alltid lika roligt att hon kommer hit en liten stund. Hon är ju fortfarande pigg o rask som tur är.

Eddie har mest bara sovit idag oxå....faaan va tråkigt de är när han bara ligger o sover hela tiden. Ja vill ju att han ska vara vaken ju. Men som tur är sover han gott på nätterna även fast han sover mycke på dagarna oxå. Han växer o frodas som tur är....va o vägde han tidigare i veckan o nu väger han 3880 g o har vuxit sig 52 cm lång nu.
Philip hade sin 4 årskontroll oxå samma dag....men den fick han lite bakläxa på tyckte hon på BVC. Han kunde ju inte rita en gubbe som dom ville att han skulle ha ritat en gubbe.
Han ritade o förklarade sen va alltig på gubben va....men hans fantasi dög tydligen inte för dom utan han ska tillbaka lite senare för att rita en ny gubbe. Helt jävla sjukt alltså!!!!
Inte nog med de utan nu har dom tydligen börjat med att mäte BMI på 4-åringar oxå....hmmmmmm lite fundersam ja blev då. O enligt den undersökningen så är Philip tydligen överviktig.....alltså HAAALLÅÅÅÅÅ.....han är bara 4 år ju. Hur kan en sån liten vara överviktig???
Han har inte mycke fett på kroppen....inte ens en kulmage ju.....Ja blir inte klok på alla deras kurvor o mätningar.
Tänk om fel person får höra de resultat ja fick....dom kanske börjar "banta" sitt barn...Helt sjukt!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men skit i å gå tillbaka. Allting är ju så jävla uppstyrt att det inte finns plats för spontanitet å fantasi idag

Unknown sa...

Ja jag skiter i de hela. Han såg en gubbe i sin teckning o de är ja nöjd med.
Tycker dom här testen som dom gör är bara skit. Visst den enda vettiga som dom gjorde va synundersökningen.

Only me sa...

Ja herregud alltså. Blir så jävla less på tester hit och dit att ens ungar ska kunna det och det. Redan nu håller ju folk på och frågar om Petter "kryper han snart, för det gör minsann min" osv. Alla barn är inte lika snabba på allt. Men Philip har säkert massa andra saker som han kan bättre än andra barn i hans ålder. Nä, det blir lite väl mycket jämförande på vissa saker...
Det med BMI ids jag inte ens kommentera...

Unknown sa...

Varför hålla på att jämföra barnen....alla är ju olika men unika. Min kille är så duktig på så mycke annat än att rita...fan då snubblar jag oxå på de testet för ja är urusel på att rita...hahaha

Susanne Löfgren sa...

JIPPI! Äntligen på blogspot! Såå mkt enklare att följa dig då! :-)

KRAM!!!