fredag 23 april 2010

Önskeshoppat =)

Idag tog vi oss en sväng in till stan för att kolla ut lite nya saker som ska inhandlas till vardagsrummet. De börjar på att bli dags att förnya lite i hemmet. Vi började på EM för att kolla efter en ny TV-bänk. O där hittade vi en som vi båda tyckte väldigt mycke om.



<------- De lutar väldigt mycke åt att vi kommer köpa den här =)





Tittade även in på både Bonus o Mio men där fanns de inte en enda en som vi fastnade för.
Sen va vi in på Jula en sväng oxå....där köpte vi faktiskt nått vettigt....en ny cykelhjälm åt Sebastian...man vill ju som att dom har nått på skallen när dom är ute o cyklar.

Sen så blev de en sväng in på Rusta....ja har nämnligen sett en tapet där som ja skulle vilja ha som fondvägg i vardagsrummet. Men Einar blev inte lika kär i den som ja.....vi får väl se om vi hittar någon som båda vill ha eller om ja vinner.

Så här ser den ut --------->


Middagen den blev på Gyllene Måsen idag....orkade inte handla hem mat o laga till....så man sponsrade dom med en slant istället.
Nu sitter man o tittar på barnprogram med Philip....Einar är ute o jobbar inatt....så de är bara ja o barnen hemma. Vi köpte hem lite godis förut så vi ska bara sitta i soffan o svulla....ja o Philip.
Sen håller ja på att klura lite på en hylla som ja ska bygga ihop o ha inne på toa. Finns ju som ingenstans att ha handdukar o badlakan på där inne. Håller på att bli tokig på att ja inte har någon vettig hylla där så nu ska ja bygga ihop en egen. Måste bara få de klart i skallen hur ja vill ha den. Sen åka in till stan o fixa lite hyllplan o bygga ihop. Kanske lite färg oxå o måla den =)
Vi får väl se hur de blir o om de blir....ja brukar som hålla på att fundera ett bra tag när ja ska ge mig på såna saker. Sist ja snickrade till nått efter egen idé blev de helt galet....måtten stämde som inte alls på de o den blev alldeles för stor....hahahaha tur inte ja är snickare.

Kram på er

Inga kommentarer: