lördag 24 april 2010

Känns skit!

Har just insett de att min mat till Eddie inte är tillräcklig för han....han verkar inte bli riktigt mätt på den maten han får ifårn mig. För han äter o äter men blir inte nöjd utan han äter såna mängder att han tillslut kräks lite för de är för mycke i magen. Efter de vill han äta ännu mera.
Va o köpte lite ersättning till han igår...gav han lite av den maten o då blev han helnöjd.
Fy fan säger ja bara....ja som aldrig hade problem med maten till barnen förut. Dom 3 första barnen ammade ja tills dom va över året....Philip fick ja börja med ersättning till när han va 1 månad....men ja fortsatte amma han ändå tills han va 6 månader. Men med han va de lika....han verkade heller inte bli nöjd på den maten som ja hade. Fan va man känner sig värdelös när man inte kan ge barnen den maten dom behöver.
Den är ju så viktig för dom dessutom...men ja måste ju tänka på att han måste ju få bli mätt oxå. Bara för att han nu tar flaska o ersättning tänker ja inte sluta amma han utan han får ju de här som tillägg till min mat. Ger han ju bara 1 tilläggsmål om dagen....resten får han äta på mig.

For ut o jobbade 3 timmar idag oxå...kändes jätte knäppt att göra de men de blev alldeles för många timmar för Einar att köra själv så ja gick ut o hjälpte han lite. Eddie fick sitt tilläggsmål medans ja va ute o jobbade.
Men de kändes inte kul att lämna han redan....så de här kommer inte bli till någon vana.
Men ja kan inte sticka under stolen med att de va skönt att komma hemifrån en stund o träffa lite människor. Har ju mest suttit hemma nu i flera månader....men de är lite tidigt att gå ut o jobba flera timmar. Trodde brösten skulle sprängas innan ja va hemma.....fan va de fullt i dom när ja kom hem....va inte helt fel att få amma lite när ja kom hem.

Nu är de dags att tänka lite på sängläge kanske o kramas lite med kudden. Einar är ute o jobbar så man får gå o lägga sig ensam....sängen är ju så enorm när man ligger där själv. Fast Eddie lär väl komma över till mig om några timmar.

Kram på er!!!

2 kommentarer:

Only me sa...

Så trist med amningen när du verkligen vill. Kanske går det att sluta med ersättningen efter ett tag?

Skönt att komma ut lite på egen hand. Jag håller på att bli galen här ibland på att bara vara hemma och dra fötterna efter mig. Fan så uttråkad. Samtidigt vill jag inte riktigt gå tillbaka på jobbet heller... I-landsproblem... :/

Unknown sa...

Ja de känns jättetråkigt...men ja måste se till Eddies bästa.

Kan ju inte sticka under stolen med att de är samtidigt lite skönt för då kan ja komma ut lite själv. Men ska bara ge han 1-2 tilläggsmål om dagen. Främst till natten så han sover bättre