torsdag 29 april 2010

Det går framåt =)

Va in på BVC idag för en liten kontroll av lilleman....o de ser bara fint ut =)
Nu har han gått upp till 4220 g o har vuxit sig 53 cm lång....han är fortfarande lite gul i hyn men dom verkar inte vara orolig över de på BVC. De har ju blivit bra mycke mindre så ja känner defenetivt ingen oro över de.
Men han måste ju vara ett litet geni....man kan inte lämna han på mage på golvet....för han vänder sig från mage till rygg flera gånger. Hahaha nu tycker man att man har världens snabbaste unge...för så fort man lägger han på mage snurrar han över på rygg. Å då blir han så super duper förbannad över att han ligger på rygg.

Igår hade all teknik här hemma bestämt sig för att jävlas rejält. Har varit o köpt Indiana Jones 2 men de jäkla spelet vill inte fungera. Man kan spela en liten stund sen helt plötsligt låser sig spelet o man måste starta om hela skiten....tydligen måste man fara o köpa ett nytt för de vi har verkar ha slängt in en uppsägningsansökan som ja har missat.
Sen när man satt o tittade på tv....ja då hängde sig digitalboxen.....inse va förbannad ja blir alltså.
Hade ju kunnat kastat sakerna genom fönstret o själv exploderat i molikyler. Hatar när de inte gör som ja vill...finns inge värre än när tekniken bråkar med en. De är nästan så man kan känna hornen växer i pannan o man bli illröd i ansiktet av ilska.

Nu ska ja ta o mysa lite med familjen innan de är dags för ryggläge i sängen.

1 kommentar:

Only me sa...

Jag vet PRECIS hur det känns när tekniken jävlas... Finns inget (nästan i alla fall) så enerverande.