söndag 12 september 2010

Bakis eller hmmm!!

Förstår inte varför man nästan ska känna sig bakis efter man har jobbat nätterna....blir man påverkad av alla spritånger man andas in under varje körning eller är de kanske bara de att man har sovit på konstiga tider kanske.
Va en fruktansvärt seg natt att jobba igår....fattar inte varför ingen vill åka. Hade lite flyt en sväng med 2 fina körningar....den ena på 450,- o den andra 600,- men annars gav inte dom andra speciellt mycke. Små pengar alltihopa....men men de kommer kanske igång snart igen.

Va förbi Jenny en sväng oxå inatt....tappat mina cigg i en stor vattenpöl när ja höll på att tvätta av taxin så de va som bara att åka på Statoil när man va klar i garaget. Där blev man ju kvar en stund oxå för att stå o prata lite....passade på att köpa mig lite mat oxå =). Alltid lika roligt att komma in på Statoil när Jenny eller Susanne jobba....goa tjejer de <3

Nu har vi kommit hem efter att ha varit till Järpen en sväng för att kolla på matchen mellan Real Offerdal o Järpen....tyvärr blev de förlust för Offerdal. Men dom kämpade på bra grabbarna....Sebastian blev tyvärr skadad så han fick byta. Som tur är va de ingen allvarlig skada utan han fick ett väldigt hårt skott rakt på struphuvudet så han fick inte åt sig luften...så dom fick sätta in en annan målis.
Va väldigt roligt att pappa oxå kom o tittade på när dom spelade.
O nu har alla mina 5 älsklings pojkar kommit....nu är alla mina barn hos mig i en vecka =)

Puss & kram på er

3 kommentarer:

Susanne Löfgren sa...

Å alltid lika roligt när du kikar in! :-)

Unknown sa...

Man blir alltid på bättre humör sen när man har fått pratat med er...man kommer in som en surkart men går ut betydligt gladare

<3

Jenny sa...

Naaaw va snällt... håller med, man nlir glad när du kommer oxå! Kraam <3