lördag 11 september 2010

Jobbar natt!

Nu har man avverkat en jobbnatt....hände ju inte speciellt mycke under den här natten. Har som 1 kvar så man kan ju hoppas att de här passet blir bättre än igår. Visst va de mycke folk ute på gatorna men de va inte många som ville åka taxi.
Körde hem en som jobbar på en av krogarna istan o dom hade haft de jättelugnt....han undrade oxå vart tusan allt folk är. De kommer bli ett långt pass inatt om de kommer vara lika lite som igår....men man kan ju som inte trolla med knäna heller.

Men ja fick sno en kund mitt framför ögonen på en av "konkurenterna".....hahahahaha fan va gött de kändes. Han är sån som ska komma o skryta över sina körningar o är fan så fräck när de gäller att plocka upp kunder....inse va sur han blev när ja gjorde så o ja trodde ögonen skulle hoppa ur skallen o de började nästan ryka ur öronen på han hahaha.

Började väl på att hända lite sen när alla 3 bilar gav upp o for hem....så då fick en annan lite att göra. Men ja va trött innan ja fick komma hem o lägga mig...o som vanligt när man har tänkt sluta så får man en körning åt helt fel håll.

Men annars hade man en väldigt trevlig natt på jobbet...roliga kunder dom få man körde.

Nu ska man kanske ta o äta lite frukost/lunch/middag innan man ska svida om till jobbkostymen igen.

4 kommentarer:

Only me sa...

Hoppas du får mer jobb ikväll :)

Unknown sa...

Ja jag hoppas på de ja me....finns inge tråkigare än att sitta o stirra ut genom rutan

Maria F sa...

Hoppas fan det var B***ten :)

Anonym sa...

Ja Maria de va han. Fan va han såg sne ut haha haha