tisdag 7 september 2010

Dags att återge några dagar!

Lördag: Då va de dags för säsongsavslutning på Näset med dans till Jannez....ja o Rebecka for iväg till. Hämtade även upp 1 tjej som skulle dit men hon hade ingen skjuts....hennes bror fick åka me till Krokom. Hade en jätterolig kväll med mycke dans. Va väl lite väl mycke folk där bara.
Man kände sig som en flipperkula mellan varven....man for hit o dit...folk trampade en rejält på tårna. Fattar inte varför en del ska åka på dans med högklackade skor. Dom är inte skön på foten :/

Men men roligt hade man iaf.


Söndag: Då va de dags att döpa min lilla skrutt. Insåg själv att ja inte hade nått bra att ha på mig....åker till Krokom i panik för att hitta några kläder. Men faaaan de finns inget som passar på min kropp alltså. Så de fick bli några andra skitkläder.
Skynda sig tillbaka till Kingsta....snyyyyggt att mamma är nästan försenad till sitt eget barns dop.
Va en alldeles lagomt lång cermoni....tycker inte om när de ska vara i flera timmar. Sen gick vi ner till sockenstugan för att fika lite. Erika hade gjort jättegoda smörgåstårtor....men de blev en del kvar så nu har man ätit tårta så man har nästan blivit less.
Jätteroligt att äntligen få träffa C oxå....vi har pratat om att vi skulle försöka med en dejt så länge nu...men de har alltid kommit nått ivägen...men nu lyckades vi =)
Vilken härlig o lättsam tjej....o söta lilla Petter hade hon me sig oxå. J tog en massa bilder på dopet oxå. Helt underbart att dom ville komma.
De va jätteroligt att F oxå kom på dopet....va så länge sen man träffade henne....fy va stor hon har blivit.


Måndag: Idag har ja tänkt börja ett nyttigare liv....nu ska ja försöka få bort lite daller på kroppen.
Tog mig en liten promis med Eddie i vagnen ner på byn....men vilken taskig kondis man har alltså. Trodde ja skulle storkna på vägen hem....dessa jävla backar i Nälden. Visst de biter på bra på rumpen när man ska traska uppför men feeeeeen va jobbigt de va.
Sen tog ja o körde ett snabbpass i Yoga här hemma.....men hahahahaha ja är ju så ovig så de är helt otroligt.

Kasta sig sen i duschen innan man skulle blåsa in till stan för att jobba. Eller försöka jobba heter de kanske. Så jäkla dött....hände som inte många knop. Va förbi hos S på hennes jobb oxå på natttimmarna....hon är alltid som en solstråle när man kommer in där.

Nu ska ja snart ta o blåsa in till stan för att fixa lite saker till Alvin....sen blir de väl till att ut o traska en sväng idag oxå.

Puss o kram på er

3 kommentarer:

Only me sa...

Tack för att vi fick komma på dopet :) Det var jättekul att äntligen få träffas ordentligt.

Kram

Camilla sa...

Tack för att ni ville komma....vi måste försöka med en tjejkväll väldigt snart

Kraaam <3

Only me sa...

Ja det vore kul att hitta på något :)