onsdag 8 september 2010

Duktig ja har varit =)

Nu har ja varit ute o gått 2 dagar på raken....kört lite yogaövningar oxå när ja har kommit hem efter mina promenader. Har hittat en rolig app till mobilen som gör att den mäter hur långt ja gått o hur länge.
Meeen den mäter väldigt konstigt må ja säga....de såg ut som om ja har varit dyngrak full när ja va ute o gick. Raglat runt fiiint hahahaha
Men så idag har ja känt en förkylning som ligger o spökar....vill ja som inte ut o traska o dra i mig ännu mer kall luft. För ja är ju inte den som går långsamt heller utan de går undan kan ja lova. Lyssnar på musik samtidigt som ja går o då blir de att ja försöker gå i takt till musiken....hahahaha så man nästan småspringer fram =)

Har levt på Nutrilett har man oxå gjort....men i morse höll ja fan på att kräkas upp allt....fick en stor klump i halsen som inte ville vidare ner. Men ja fick till slut i mig allt....smakar inte godis kan ja lova.
Middag äter ja som vanligt....vill som ändå äta med familjen. Det är bara om ja jobbar som man kommer att dricka sin middag. Om man inte får med sig nått roligt sällskap vill säga....är som mycke trevligare att sitta o äta om man har sällskap.

Men än har man ju inte börjat märka någon skillnad....fan ja vill ju se resultat på en gång....inte har ja tid att vänta heller =)
De va ungefär som när ja tränade med J & H på Friskis....fan ja märkte ju ingen skillnad. Hände ju som inget tyckte ja men om man tittar på träningskortet så ökade man ju på vikterna eftersom plus att man gjorde fler repetioner. Skulle ha tagit o dragit iväg arslet igen o börjat lyfta lite igen.
Nån som är sugen att haka på???

2 kommentarer:

Jennie sa...

Duktig du! :) Ja jag måste försöka få råd att skaffa ett träningskort igen nu till vintern annars går inte det här. Men när vet jag inte än.

Unknown sa...

Ja skulle oxå ha försökt skrapa ihop pengar till de...skulle va så skönt att börja träna igen