lördag 1 maj 2010

Sista April

Då har köket fått sig en rejäl omgång....torkade nästan överallt o plockade ihop. Fan va skönt de är när de är nystädat. Ser så fräscht ut o luktar så otrligt gott....har hittat ett nytt skurmedel som ja har verkligen fastnat för. Grumme Citron Såpa....mmmmmm va de luktar gott när man har använt de.
Är grymt sugen på att göra om i köket oxå....med lite nya tapeter o annan färg på skåpluckorna....hatar verkligen vita luckor....varenda liten fläck syns ju på dom.
Passade på medans barnen va ute o lekte. Dom har fått en del brädor av oss så dom kan hålla på att snickra lite...dom har gett sig på ett försök till att bygga en lådbil. Ganska roligt att sitta o titta på dom när dom försöker klura ut hur dom ska göra. Snacka om att dom gör de krångligt för sig mellan varven...då får man gå ut o ge dom lite nya ideér o tips.

Hade tänkt o grilla igår men vädergudarna hade tydligen ingen lust med de....fan va de började att regna =(
Så de fick bli lite tacos istället....ungarna klagade inte över de kan ja lova. Men då går åt ganska mycke när de är 7 barn o 2 vuxna som ska äta =)

For ner till badplatsen här i Nälden senare på kvällen för att glo lite på brasan....den hade nästan brunnit färdigt när vi kom ner dit...vi va lite sena i starten. Men fyrverkeriet hann vi med på...men Philip tyckte verkligen inte om att de smällde. Han fick nästan panik o ville till bilen istället för att titta på raketer.
For en sväng till Smedsåsen oxå...där va de en brasa till. Men då ville inte Philip lämna bilen...så han o Einar satt kvar där medans ja följde med dom andra barnen ner till brasan. Grabbarna fick hjälpa till att skjuta lite raketer o dom fick även några smällare att tända på oxå av dom som hade de.
Men sen började man på att vara rätt så blöt av allt regn...tog o for hem...Einar skulle ju börja att jobba oxå kl 23.

Känner att de här har börjat bli en ganska tråkig blogg....de händer som inte så mycke på dagarna nu när man bara går hemma. Ska ut o jobba lite nästa helg o sen 1 pass helgen efter de.

2 kommentarer:

Jenny Rosell sa...

Du skulle bo närmare mej! Här händer heller inget på dagarna, man blir lite less. Varför sa ingen att det är skittråkigt att gå hemma? :-)

Unknown sa...

Ja de är synd att de är så långt mellan oss...visst går de lättare att vara hemma nu när Lilleman har kommit men ja har varit hemma nu i 3 månader...de blir lätt långtråkigt.