måndag 17 maj 2010

Fullt upp till veckan

Den här veckan kommer man ha fullt upp med en massa saker som ska göras hemma. Började redan idag.... For till Krokom för att väga o mäta Skruttas....han har nu gått upp till 5090 g o är 57 cm lång. Mammas lilla pojke börjar bli stor....huffa va tiden går fort. Måste snart ta o hämta in nästa storlek från förrådet o tvätta upp.
Sen blåste vi ner till Brunflo för att hälsa på chefen en sväng....dom har som inte fått träffa Eddie än. Chefen lös upp när hon fick hålla i han.
Sen skynda hem för att laga lite mat innan Sebastian skulle åka iväg på fotbollsmatch.

Imorgon ska man in till stan igen....ska på Hörselcentralen med Eddie. Dom ska kolla så han hör något...inte för att de behövs för han vrider på huvudet mot ljuden men de ska ju kollas så de är väl bäst att åka in.
Efter de ska ja åka till Sara o kolla lite på några ljus som ja ska beställa....hade tänkt ha ljusparty här hemma o bjuda hem lite folk. Inte för att dom skulle behöva handla utan mest för att ha en trevlig stund....men de blir inget av de. Så ja åker hem till henne istället.
Ska börja plocka ut ur vardagsrummet oxå....plocka ur skåpen de som inte ska vara där. Sen är de vissa skåp som ja ska betsa om till en mörkare färg så dom ska göras iordning. Lillebror min ska ha våran bokhylla så den ska plockas ur oxå. Ska köpa pensel o bets på ons så man kan göra sånt klart.

På tors ska ja o momma blåsa upp till Ström en sväng o gå på Dollar....har sett lite saker som ska handlas in till de nya rummet där. Sen kan man alltid passa på att köpa hem lite schampo o tvål...o andra hygienartiklar.

Sen till helgen ska ja ut men lilla MOA oxå....men ja ska chock lite folk....ska vara ute på morgonen o tuffa runt lite.

Nu blir de lite CSI innan de är dags att dyka ner i sängen....har ju blivit så rackarns kvällstrött...ja som annars brukar vara uppe bra länge på kvällarna.

2 kommentarer:

Only me sa...

Ja du verkar ju se till att få dina dagar att gå ;)

Vad trist att det inte blev något med partyt. Jag hade gärna kommit om H varit hemma, men det blir för sent för Petter. Det är inte kul när det bara är gnäll och pir. Trist. Men som sagt, vi kan komma någon dag istället :)

Unknown sa...

Jo ja har fullt upp på dagarna...ibland känns de som om ja inte gör annat än flänger runt.

Ja de va jättetrist att de inte blev nått men vi får ta en dejt en annan dag :)