torsdag 6 maj 2010

Vad ska man hitta på idag??

Då har en ny dag grytt...själv sitter man som vanligt vid köksbordet o försöker få upp ögonen. De här är egentligen min sovmorgonsvecka men de har inte blivit de nu på 2 dagar. Fredrik & Fanny kom hit extra i tisdags o ska vara här nu i veckan för deras mamma skulle åka bort. Så dom ska ju upp o ha lite frukost innan dom ska åka till skolan.
Annars dom veckor som de bara är Sebastian som ska upp brukar han alltid fixa sånt själv så ja brukar få ligga o sova istället. Skönt de är när barnen blir stora o klarar sig själv...men de är som mysigt när dom är små oxå =)
Eddie har nu somnat om men då vaknade Philip istället för han...han har nu lindat in sig i en filt i soffan o ligger o tittar på tecknat. Han är en riktig myspropp på morgonen...gillar att ligga på soffan o få vakna till ordentligt. Hur ska de gå när han ska börja förskolan i höst.....HJÄLP vilken hemsk tanke....han har redan blivit så stor. Philip har ju nu varit hemma i 2½ år....eftersom ja o Einar kör samma bil har vi inte behövt dagis. Han va där några månader när ja nyss hade börjat köra taxi men sen va han som mest hemma...så vi tyckte de va lite onödigt att stå o betala massa pengar för nått man inte använde.
Så då fick han vara hemma istället....helt underbart skönt att slippa dagis...man har fått se han utvecklas hemma o fått tillbringat dessa första år med han.
De kommer bli samma sak för Eddie oxå....ett annat plus är ju att man har sluppit vara sjuk så himla mycke.

Ska nu ta o dricka mig lite mer kaffe....sen se om Philip vill ha nån frukost eller om han vill vänta ett tag till.
Hoppas på att de fina vädret håller i sig så man kan gå ut sen utan att de blåser genom märg o ben på en....ska väl ut o försöka kratta lite o städa. De som göms i snö, kommer fram i tö....stämmer ganska så bra.
Sen kanske ja o Maria ska ut en sväng med hästarna.....hoppas hoppas....är sjukt sugen på att hoppa upp på hästryggen. Men ja gruvar mig lite för dagen efter....kommer väl ha en sjuk träningsvärk i benen. Men de börjar som vara dags att röra på döfläsket. Men man kommer inte vara snygg inför beachen till sommaren heller. Behövs nog några månaders träning o svältkurer först....skulle behöva en blender så man kan göra sig lite smoothie....J  verkar ju ha ett bra recept på såna.
Ska ta o kolla med henne vad hon har i sin...

3 kommentarer:

Only me sa...

Har du stavmixer så går det utmärkt att mixa smoothies med en sån oxå :)
Det är ju sååå gott :)

Jennie sa...

Mja någa recept har jag inte... jag mixar det jag tycker är gott, olika bär och frukter. En skvätt Fun Light i nån god smak för att förhöja smaken lite ibland. Lite havregryn eller musli eller liknande om jag vill ha en fiberrikare osv... det är bara att mixa hejvilt! Jag brukar också ibland ha i måltidsersättningspulver. :)

Unknown sa...

Gjorde en blandning till barnen igår...använde dom som försökskaniner ;)
Dom tyckte de va gott men ja kände att för min del ska ja prova en annan blandning.