lördag 15 maj 2010

Pissdag

De här har verkligen varit en pissdag utan dess like....fan regnet har bara öst ner hela tiden. Man har inte kunnat stoppa näsan utanför dörren utan att ha blivit dyngsur. Vilket Einar prövade på när han skulle byta generator på Fåården.
Just när han lägger sig under bilen så öppnar sig himlen o den formligen forsar ner vatten....vilket i sin tur leder till att de rinner fiiiint med vatten på vägen. När han slutligen kommer in är han dyngsur ända in på kallingarna....de bara droppar vatten om han...hahaha tur man satt inne i köket o bara tittade på när han jobbade där ute =)

Sen har de märkts på barnen att de inte har varit godisväder ute...dom har varit inne hela dagen. De fick bli en speldag för dom idag....för i onsdags va de för bra väder för att dom skulle sitta inne o spela. O är de fint väder imorgon kommer de inte heller bli nå spel för dom.
Jag är ju en sån där hemsk mamma som inte låter mina barn spela hur mycke dom vill utan jag har bestämt vissa dagar på veckan som dom får sitta med sånt. Men sen om de skulle råka vara fint väder dom dagarna så blir de inge spel. Ja tror de bara är bra om man typ bestämmer så...annars har ja vissa pojkar som skulle kunna sitta hur länge som helst med TV-spelen.
Sen har barnen gått varandra på nerverna oxå idag...dom har inte kunnat hålla sams nå hemskt länge. De ska hela tiden retas, tjafsas, slåss, skrikas o bråkas från alla håll o kanter.....ingen va bättre än den andre på att retas. Ett tag funderade ja nästan på att skicka ut dom i regnet iaf så dom skulle få kyla ner sig....men de kändes för taskigt. Inte ens ja ville ju gå ut i regnet så varför ska man då skicka ut barnen.

Nu ska ja ta o knyta mig....ska upp imorgon för att fixa iordning lite fika till Sebastian. Han ska iväg med fotbollslaget o städa vägkanterna....de är bra att föreningen gör sånt så dom får in lite extra pengar.

Kram på er!!!

Inga kommentarer: