söndag 2 maj 2010

Gårdagen =)

Den här dagen hade man en toppen dag med barnen...dom lekte o va rätt så sams mest hela tiden.Underbart när man slipper gå emellan dessa bråk som dom kan ha. För de mesta får dom lösa sina problem själv men ibland måste ja lägga mig i litegrann.

Gjorde en super go middag som man kan sitta o fortsätta äta av även fast paltkoma har inträffat. Tacolåda med fläskfilé o potatisgratäng....mmmmm va go den är.
Gjorde 2 olika formar för de finns dom som inte äter ananas o tacosåsen...o ja kan säga att allt gick åt. Roligt att laga mat när de inte blir något kvar av de...då vet man att dom gillar de. Nån efterrätt fick som inte plats i magen utan vi dukade fram lite godis på bordet senare istället.

Ja tog mig en liten sväng ner till ishallen här i Nälden lite senare. De va den årliga dansgalan....o de va väldigt länge sen man  va iväg på dans...man har som inte kunnat för man har antingen jobbat o sen fick man en stor kula på magen =)
Va rätt så hyfsat roligt....mycke konstigt folk bara o väldigt mycke ungdommar. Sen alla dessa fyllon som tror dom kan dansa men dom raglar mest runt på golvet. Hatar att dansa med dom som är allt för full...dom brukar ja faktiskt neka till dans. Sen utanför ishallen va de väldigt mycke småglin som va på fyllan...såg vissa som verkligen inte har åldern inne för att dricka. Man såg vissa från Nälden som man vet hur gamla dom är som gick omkring med en ölburk i handen. Tragiskt säger ja bara!!!
O inte fanns de en enda taxi att få tag i heller :@
Ja som är så ruggigt mörkrädd när ja är ute o går. O när man ska gå hem så är de bara uppför hela vägen med fina branta backar. De gick inte långsamt när ja gick utan ja mer som småsprang hem...va ju rädd att nån skulle komma o hoppa fram ur någon buske o skrämma mig.
Sen blåste de ju isbitar ute oxå...skulle haft mössa med mig...hade sån öronvärk när ja kom hem...mina öron tycker inte om när de blåser ute.

Inga kommentarer: